Dagbesteding

De dagondersteuning in 't Zwart Goor is zeer gedifferentieerd en aangepast aan de individuele zorgvraag. Ze richt zich op gebruikers die nog thuis wonen of in 't Zwart Goor verblijven.

Gebruikers die nog thuis wonen kunnen gebruik maken van het dagcentrum.

Het dagcentrum organiseert tijdens weekdagen een aangepaste ondersteuning aan niet-werkende volwassenen met een beperking. Het individuele programma in het dagcentrum sluit aan bij de zorgvraag van de deelnemer. Een gevarieerd aanbod van afwisselende activiteiten, met respect en begrip voor ieders tempo en interesses. Dit alles in een huiselijk kader. Zowel mensen die meer prestatiegerichte taken aankunnen als zij die baat hebben bij belevingsgerichte activiteiten zijn hier welkom.

Waar en wanneer

Het dagcentrum ligt op het domein van 't Zwart Goor en is elke werkdag open van 8.00 tot 18.00 uur. Een eigen busdienst zorgt, in de mate van het mogelijke, voor vervoer van en naar huis. Voor een plattegrond van de route: klik hier. Een routebeschrijving vindt u hier.

Voor alle gebruikers van 't Zwart Goor zijn er de volgende mogelijkheden op het vlak van activiteiten en werk. Gewoon als beleving en ontspanning, om te leren of eerder arbeidsgerichte prestaties.

't Ateljeeke, de dienst begeleid werken en de Kromvenhoeve zijn er voor alle gebruikers van 't Zwart Goor.

't Ateljeeke
De Kromvenhoeve 
Dienst begeleid werken

De gebruikers van Amanis en de geïntegreerde woningen hebben een belangrijk deel van de dagbesteding op hun locatie zelf. Meestal wordt dat aangevuld met een aanbod begeleid werken.